Klasik otomobil tutkunu Alper Altınay'a bir özel kupa daha

Alper Altınay, Belediye Başkanı Özel Kupası'nı kazandı 📷 haberbg.net

 Kırcaali’de Dostluk Günleri Etkinliği'nin ikinci günü kapsamında  klasik otomobil tutkunları Kırcaali’de buluştu. 


Klasik Otomobil geçit törenine yalnızca Kırcaali' den değil, Haskovo, Smolyan ve Plovdiv gibi çevre illerden de katılım oldu. Klasik otomobiller, sahip oldukları özellikler ve tarihi dokularıyla dikkati çekti. Etkinlikte vatandaşlar klasik araçlarla fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.



Kırcaali Retro Otomobil ve Motosiklet Kulübü  kurucularından ve başkan yardımcılığını üstlenen Alper Altınay'ın katıldığı 1979 R107 model Mercedes ile Kırcaali Belediye Başkanı Erol Mümün'ün Özel Belediye Başkanı kupasını kazandı. 



Klasik otomobil tutkunu Alper Altınay HABERBG'ye yaptığı açıklamada, otomobili dört yıl önce özel olarak Hollanda'dan gettirdiğini, katıldığı başka yarışmalarda birincilik ve çok sayıda kupa kazandığını söyledi.  


Altınay, 1979 R107 model Mercedes'i Bulgaristan'da bin kilometre kullandığını, Haskovo'daki retro otomobil geçitlerine katıldığını, Ekim ayında Stara Zagora'da bu yıl 19. kez düzenlenecek Klasik Otomobil Şenliği'nde kupa kazanmak için yarışacağını belirtti. 



1979 R107 model Mercedes

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yazılan yorumlardan site sahibi sorumluluk taşımaz !

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

***
ВАЖНО: Няма да бъдат толерирани нецензурни коментари, расистки изказвания и обидни мнения. Те ще бъдат премахвани.

Съдържанието на HABERBG.NET и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.